vervolg 13!!!! - Reisverslag uit Dole, Frankrijk van frits hest - WaarBenJij.nu vervolg 13!!!! - Reisverslag uit Dole, Frankrijk van frits hest - WaarBenJij.nu

vervolg 13!!!!

Door: frits van hest

Blijf op de hoogte en volg frits

11 Augustus 2007 | Frankrijk, Dole

Dat kon geen toeval zijn dat net tijdens deze overpijnzing mijn toetsenbord plotseling overging van Frans- naar Engels toetsenbord! Niemand in het cybercafe kan het verklaren!

Wat ik wilde zeggen was dat god dus een kabouter bleek te zijn. Ik schrok me een ongeluk toen ik in dit proces terecht kwam en wist onmiddellijk dat de mystieke boeken ook zeggen dat je moet schrikken als je aankomt bij de Zuivere Aanschoouwing. Onmiddellijk probeerde ik weer alles onder controle te krijgen door het proces te analyseren. Ik trachtte, zoals ik dat bij schilderijen wel doe te kijek naar de abstracte vorm taal van de voorstelling en probeerd af te zien van de inhoud en de kleuren. Waarop de voorstelling week. Ook dat beviel me niet en ik kon de voorstellng terug laten komen. Het rood van de goddelijke kaboutermantel trok me nu naar zich toe...ik keek niet meer naar de kelur maar de kelur trok me naar zich toe.....

TENSLOTTE
Ben ik nu in Dole aanbeland. Morgen halen mijn vrienden Truus en Lex me op en gaat mijn fiets-excursie in Zwitserland beginnen. Even moet ik het decor van het landschap missen, en ik moet omschakelen van platteland naar stad, van wandelen naar fietsen. Alees ff opschrijven helpt me in die overgang en het werkt om de kop te legen

Ik hoop dat de krant nog iets opneemt over die bijzonder astronomiische boer in Villiers en ik moet ook niet een de Poolse Fransman vergeten. Be"danklt weer voor jullie geduld.

Frits

• 15 Augustus 2007 - 13:59

Mariotte:

Hallo frits, wat een boeiende verhalen. Het lopen in de regen kan ik nog wel hebben, maar op al die ontmoetingen onderweg in Frankrijk, ben ik echt jaloers. En nu is het alweer 15 aug en ben je al halverwege Zwitserland. Ik heb net 3 dagen rond Lochem gefietst, 140 km! De Lochemerberg heb ik wel 3 keer gedaan. Mijn hotel-genoten waren lid van de Stichting Alzheimer, en die genoten ook volop van hun uitstapje. Dus kan ik op mijn niveau met je meeleven. Het lijkt me nog een hele toer om de discipline voor het schrijven van je berichten vol anecdotes vol te houden, maar het is zeker de moeite waard en het wordt een fantastisch verslag! Groetjes voor Truus en Lex, liefs mariotte.